Ga direct naar de content
Sitemap
nl en
A A A
Webshaping.nl - Diensten & producten - SEO (vindbaarheid)
Logo toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Een aantal klanten van ons hebben te maken met bezoekers die een visuele beperking hebben (waaronder volledig blinde mensen). Webshaping is gespecialiseerd in het maken van toegankelijke websites.


Voorbeelden
Logo SEO

Wat is SEO precies?

Bij SEO (in het Nederlands gewoon zoekmachine optimalisatie) draait het allemaal om een hoge ranking te krijgen binnen een zoekmachine. Dit is heel belangrijk omdat u met uw bedrijf natuurlijk hoger wil eindigen in de zoekresultaten dan uw directe concurrent. SEO zorgt ervoor dat u uw website helemaal zoekmachine vriendelijk wordt gemaakt.

SEO wordt vaak in verband gebracht met Google. Dit is ook niet zo gek omdat Google de meest gebruikte zoekmachine is op dit moment.

Wat kan Webshaping voor u doen?

Adviesrapport SEOWebshaping kunt u helpen met het verkrijgen van een hogere positionering binnen een zoekmachine. Wij doen dit door een uitgebreide analyse te maken van uw website. Nadat wij alles hebben geanalyseerd schrijven wij een uitgebreid adviesrapport met daarin duidelijk uitgelegd wat er veranderd en verbeterd kan worden.

Rapport

In dit rapport worden de volgende onderdelen behandeld en uitgebreid beschreven in het rapport..

  • Link building
  • Structuur en opbouw
  • Keywords (de sleutelwoorden van uw website)
  • Lay-out
  • Google Analystics, Google Adwords en Google webmasterhulpprogramma's
  • Meer tips en aanbevelingen buiten deze vaste onderdelen

Transparantie

Zoals gezegd doen wij alleen maar aan eerlijke handel en maken wij geen gebruik van illegale methodes. Vaak geven deze illegale methodes alleen maar profijt op de korte termijn. Op de lange termijn zal de ranking die Google geeft dramatisch dalen. Juist door onze eerlijke manier van doen zijn wij in staat om het maximale uit SEO te halen voor uw website.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Webshaping, dan kunnen wij met u meedenken.