Ga direct naar de content
Sitemap
nl en
A A A
Webshaping.nl - Diensten & producten - Flash animaties
Logo toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Een aantal klanten van ons hebben te maken met bezoekers die een visuele beperking hebben (waaronder volledig blinde mensen). Webshaping is gespecialiseerd in het maken van toegankelijke websites.


Voorbeelden
Logo flash animaties

Wat zijn Flash animaties?

Met Flash is het mogelijk om webvideo's, webapplicaties, banners en (kleine) spelletjes te maken. Toen het in 1996 uitkwam was het al snel een hype. Lange intro's en hele websites werden in Flash gemaakt. Tegenwoordig wordt het vooral gebruikt om een website aan te kleden (promotievideos) en voor reclame-uitingen zoals banners. Het maken van hele websites in Flash is minder populair geworden. Google kan maar moeilijk overweg met Flash animaties als het om vindbaarheid van de website gaat. Voor andere doeleindes is het uitermate geschikt.

Flash actionscript

Flash heeft zijn eigen programmeertaal. Hiermee is het mogelijk om nog meer dynamiek te creëren binnen een Flash animatie. Ook kunnen de animaties hiermee interactief worden gemaakt.

Wat kan Webshaping voor u doen?

Door jaren ervaring is Webshaping in staat om de meest gevarieerde Flash animaties te maken. Van hele webapplicaties tot banners. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u een interactieve banner maken waarmee u op andere websites kunt adverteren. Ook is het mogelijk om een eigen promotiefilmpje te maken binnen uw eigen website. Wij zijn ook in staat om hele websites in Flash te maken. Als de vindbaarheid door Google minder prioriteit heeft en het 'fancy' gevoel meer, dan kan dit zeker tot de mogelijkheden behoren.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Webshaping, dan kunnen wij met u meedenken.