Ga direct naar de content
Sitemap
nl en
A A A
Webshaping.nl - Webdesign Leiden
Bent u als particulier of MKB op zoek naar een nieuwe website die aan alle moderne eisen voldoet. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit met de nieuwste webtechnieken.

Webdesign, social media, zoekmachine optimalisatie (SEO), Flash, CMS en toegankelijke websites, onze expertise op het world wide web reikt ver.

Tevens streven wij naar betaalbaar webdesign.
Logo toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Een aantal klanten van ons hebben te maken met bezoekers die een visuele beperking hebben (waaronder volledig blinde mensen). Webshaping is gespecialiseerd in het maken van toegankelijke websites.


Voorbeelden
Logo mobiele website

Mobiele website

Maak uw website mobiel.
Test hieronder!

Voordelen van een mobiele website

  • Website wordt veel sneller ingeladen
  • Perfect te zien op een klein scherm
  • Meer mensen internetten mobiel
  • U straalt professionaliteit uit

Logo producten en diensten

Contact

Bekijk onze portfolio om te zien wat wij door de jaren heen allemaal hebben opgeleverd. Wij voorzien u graag van advies bij uw nieuwe website. Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Vindbaarheid in Google (SEO)

Icoon SEO (vindbaarheid door zoekmachines)Het is zeer belangrijk om met uw bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google te komen dan uw concurrenten. Het geschikt maken van de website en alles daaromheen om een betere positie in Google te krijgen heet SEO (Search Engine Optimalisation).

CMS (beheersysteem)

Icoon flash animatiesWebshaping heeft een eigen ontwikkelde CMS waarmee u op een zeer eenvoudige manier uw website kunt onderhouden. Na de oplevering van de website kunt u zelf alle teksten, afbeeldingen en video's plaatsen zonder onze hulp. Dit CMS bouwen wij altijd op maat.

Flash animaties

Icoon SEO (vindbaarheid door zoekmachines)Vanaf één van de eerste Flash versies in 1998 was Webshaping erbij. Op dat moment was het toverwoord Flash en werden er hele websites mee gemaakt. Tegenwoordig is Webshaping nog steeds zeer kundig in het maken van banners, animaties, applicaties en andere Flash doeleindes.

Promo filmpje