Ga direct naar de content
Sitemap
nl en
A A A
Webshaping.nl - Diensten & producten - Webdesign
Logo toegankelijke websites

Toegankelijke websites

Een aantal klanten van ons hebben te maken met bezoekers die een visuele beperking hebben (waaronder volledig blinde mensen). Webshaping is gespecialiseerd in het maken van toegankelijke websites.


Voorbeelden
Logo webdesign

Een nieuwe website

Bent u als particulier of MKB op zoek naar een nieuwe website die aan alle moderne eisen voldoet. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit met de nieuwste webtechnieken. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Zakelijke websites
  • Webwinkels
  • Mobiele websites
  • Websites met een specifieke doelgroep (bijvoorbeeld kinderen, mensen met een visuele beperking)

Ons klantenbestand bestaat dan ook uit totaal uiteenlopende organisaties en bedrijven. Van sportorganisatie tot parket winkel tot humor website. Bekijk onze portfolio om te zien wat wij al hebben kunnen betekenen.

CMS

Bij Webshaping gebruiken wij ons eigen ontwikkelde CMS (beheer) waarmee u makkelijk zelf teksten, afbeeldingen, video's en andere content kunt toevoegen op uw website. U kunt dus zonder veel technische kennis uw eigen website onderhouden.

Lees meer over ons CMS.

Trends en webtechnieken

Tegenwoordig zijn er veel nieuwe trends en webtechnieken in wereld van het world wide web. RSS, web 2.0/3.0, CMS, AJAX, webvideo's en social media zijn veelgebruikte termen. Wij zullen u dan ook inlichten om te kijken in hoeverre deze trends en webtechnieken toepasbaar zijn binnen uw website.

rssToegankelijkheid

Wij streven altijd naar een zo toegankelijk mogelijke website zodat de website door iedereen bezocht kan worden. Door vakkundig en netjes geschreven code volgens de W3C standaarden is het mogelijk om de website ook toegankelijk te maken voor bijvoorbeeld mensen met een visuele beperking. De W3C (World Wide Web Consortium) is een organisatie die webstandaarden maakt voor verschillende webtechnieken.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Webshaping, dan kunnen wij met u meedenken.